Novica

Odprte prijave za Pioneers500!

/13.11.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Pioneers Festival, ena največjih evropskih podjetniških in tehnoloških konferenc, vsako leto v okviru izbora Pioneers500 raglasi 500 najbolj obetavnih visokotehnoloških start-up podjetij v zgodnjih fazah razvoja, ki si ta naziv zaslužijo po mnenju najvidnejših predstavnikov globalne tehnološke oz. start-up skupnosti. Prijave za bodoče pionirje leta 2016 in potencialnega pionirja leta bodo odprte do konca marca 2016.
 

 

Prek Pioneers500 do zmage na Pioneers Challenge ...

Izbranim podjetjem, ki se uvrstijo med Pioneers500, organizatorji zagotovijo dve brezplačni vstopnici za celoten dogodek. S tem jim zagotovijo možnost, da se predstavijo množici več kot 2.500 najvidnejših predstavnikov iz sveta podjetništva, tveganega kapitala in visokih tehnologij, z malo sreče pa tudi možnost za zmago na svetovno znanem start-up tekmovanju Pioneers Challenge.
 

Prijava in informacije

K prijavi vabljeni tudi slovenski 'software' in 'hardware' start-upi. Več informacij o izboru Pioneers500 in tekmovanju Pioneers Challenge najdete na spletni strani dogodka.

 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave