Novica

Start-up vikend v Udinah k sodelovanju vabi mentorje iz Slovenije!

/12.11.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Pod naslovom Arts/Tech/Biz MASH UP bo od 19. do 21. novembra 2015 Friuli Innovazione iz Udin (Videm) gostil prvi trilateralni start-up dogodek za udeležence iz Slovenije, Avstrije in Italije. Nekaj prostih mest za udeležence iz Slovenije (in Avstrije) je še na voljo, če vas zanima udeležba, se prijavite na e-naslov smartinno@friulinnovazione.it najpozneje do ponedeljka, 16.11.2015. Na isti e-naslov se oglasite, če želite na dogodku sodelovati kot mentor, iščejo pa se predvsem strokovnjaki za marketing in oblikovanje ter uporabniško izkušnjo.

Lokacija dogodka


Še nekaj prostih mest za udeležence iz Slovenije

Brezplačen dogodek, ki bo potekal v angleščini, bo sprejel do največ 60 udeležencev. Organizira ga Friuli Innovazione v sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija in KWF iz Celovca. Le še nekaj dni bodo prijave še odprte za avstrijske in slovenske udeležence oz. je zanje še nekaj prostih mest. 
 

Iščejo se tudi mentorji iz Slovenije

Če se torej želite udeležiti dogodka, pišite na smartinno@friulinnovazione in oddajte svojo prijavo. Enako velja za prijave mentorjev oz. strokovnjakov in svetovalcev iz Slovenije, ki bi se želeli dogodka udeležiti kot tisti, ki bodo ekipam pomagali razvijati ideje v posel.
 

Povezovanje kreativcev, tehnoloških strokovnjakov ... s podjetniki

Kot poudarjajo organizatorji dogodka, številni kreativci, izdelovalci, komunikatorji, tehnični zanesenjaki in strokovnjaki ... iščejo priložnosti, da v praksi uporabijo svoja znanja in sposobnosti. Na drugi strani pa je vse več start-upov, ki želijo svoje inovativne ideje spraviti na trg, a jim velikokrat primanjkuje ravno tovrstnih znanj in izkušenj.


 

Odlična priložnost za mednarodno mreženje

Dogodek je zato odlična priložnost za poslovno in osebno mednarodno mreženje oz. navezovanje stikov s potencialnimi novimi delodajalci ali sodelavci, še posebej iz sosednje Italije in Avstrije. Najboljši projekti, ki jih bodo multidisciplinarne ekipe razvile na tem dogodku, pa bodo na koncu tudi nagrajeni.
 

Program dogodka 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave