Novica

P&G Challenge ali kako se lahko povežete z eno največjih kozmetičnih multinacionalk

/24.8.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Procter & Gamble (P&G), eno izmed največjih in najvplivnejših kozmetičnih podjetij na svetu, vabi start-upe iz CEE regije, da se prijavijo na P&G Challenge. Podjetje namreč išče inovativna tehnološka podjetja, ki lahko pomagajo pri izboljšanju kakovosti spletne nakupovalne izkušnje za mame, ki iščejo zanesljive in relevantne informacije in izdelke za nego otrok.

Kot nas je obvestil naš madžarski partner Invendor, P&G išle start-upe v CEE regiji, ki že imajo razvite produkte, s katerimi delujejo na enem od naslednjih področij:
  • zdravstvo in nega,
  • e-commerce,
  • finančne tehnologije oz. ”fintech”,
  • logistika,
  • mediji in komunikacije,
  • IT rešitve.


P&G lahko postane vaš kupec ali skupaj z vami razvije nov projekt

Glavni namen projekta P&G Challenge je priti v stik z inovativnimi mladimi podjetji iz CEE regije, ki postanejo njihovi dobavitelji, ali pa skupaj razviti oz. nadgraditi obstoječe rešitve start-upov tako, da bodo primerne za udeležbo v natečju. Kaj natančneje lahko pričakujete od projekta, je razvidno iz spodnje slike:

 
 

Prijave do konca septembra

Prijavite se do 30. septembra 2015 tako, da pošljete eno stran s podatki na e-mail naslov: antonia.imre@invendor.hu, če pa imate še kakšno dodatno vprašanje, lahko Antonio pokličete na 00360 70 328 8573. Več informacij tudi na spletni strani http://www.pgmotion.net.


 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave