Novica

Bootcamp Si.mobila in Hekovnika ali kaj se zgodi, ko vaš poslovni model in ekipo testirajo 3 dni?

/25.9.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Podjetniki in podjetnice, je vaša ekipa prava? Ali vaš produkt, s katerim želite pokoriti slovenski in tuje trge, sploh pije vodo? Ker je podjetništvo nikoli končan krog izboljšav, pogovarjanja s kupci in iskanja pravih ljudi, sta Hekovnik in Si.mobil skupaj s partnerji pripravila intenziven tridnevni program oz. bootcamp, kjer boste dobili odgovore in nove poglede na izzive, s katerimi se trenutno soočate.


Odgovori na ključna vprašanja + izlet v Silicijevo dolino

Če torej želite s pomočjo podjetnikov, mednarodnih investitorjev in strokovnjakov preveriti, ali napadate pravi trg in prave kupce, če želite testirati vašo ekipo, pridobiti specifična znanja, ki vam še manjkajo in se boriti za bogate denarne nagrade ter voden izlet v Silicijevo dolino, ste vabljeni, da postanete del naslednje start-up revolucije v Sloveniji in se pridružite slovenskim podjetnikom in podjetnicam, ki verjamejo, da so meje samo v naših glavah.
 

Komu je bootcamp namenjen?

Bootcamp ni namenjen samo start-up podjetnikom temveč tudi zaposlenim v velikanih, ki razvijajo nove produkte, ter vsem, ki iščejo znanje, kako hitro ugotoviti, ali ima ideja kupca in uspešen poslovni model. Oziroma, zakaj nihče ne kupuje vaših idej. Dogodek je torej primeren za:
  • zgodnje start-upe pred investicijo,
  • start-upe, ki so semensko investicijo že prejeli,
  • spin-off podjetja iz velikih družb. 

Kdaj?

Od 8. do 10 oktobra 2015. Rok za prijave: 5. oktober 2015!
 

Kje?

Startup šola Hekovnik, Tobačna 5, Ljubljana.
 

Cena?

Brezplačno!
 

Opis in potek projekta

Tridnevni festival zagonskih podjetij Start:Cloud & CloudCatalyst Bootcamp, ki ga ob zaključku vseevropskega projekta Cloud Catalyst organizirata Hekovnik in Si.mobil, je prvi dogodek v okviru dvomesečnega poligona za start-upe. Po tridnevnem bootcampu se namreč začnejo enomesečne priprave na največjo slovensko investicijsko konferenco Coinvest. Med pripravami na nastop pred investitorji iz celega sveta bodo podjetniki v enem mesecu ob pomoči specializiranih strokovnjakov nadgradili svoje najšibkejše sposobnosti.
 

Več informacij

http://hekovnik.com/startcloud-bootcamp; tf@hekovnik.si
 

 

 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave