Novica

Pomagajmo pripeljati Lean Startup Machine v Gradec!

/18.8.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Lab10, podjetniški inkubator iz avstrijskega Gradca, želi za start-upe iz Alpe-Adria regije organizirati Lean Startup Machine, eno od svetovno uveljavljenih delavnic za izgradnjo disruptivnih, globalno uspešnih produktov in podjetij. Za to potrebujejo glasove 400 podpornikov. Do danes so jih zbrali 256, mi pa k podpori in udeležbi na delavnici vabimo vsa zainteresirana slovenska start-up podjetja, ki se zavedajo pomena in učinkovitosti dela po vitkih podjetniških metodologijah.

 
 

Lean Startup Machine je intezivno 3-dnevno izobraževanje po načelih Erica Riesa, ameriškega avtorja biblije za start-upe Lean Startup. Podjetnike in inovatorje uči, kako izgraditi disruptivne globalno uspešne produkte oz. kako inovativne ideje pretvoriti v kupce.
 
”Ven iz stavbe”, ”propadi hitro” in ”uspe naj ti še hitreje” so ena od glavnih načel te vitke metodologije, po katerih se ravnamo tudi pri programih Iniciative Start:up Slovenija. Zato vas vabimo, da podprete prihod te delavnice v avstrijski Gradec in se izognete največjemu tveganju na začetku poslovanja vsakega start-up podjetja – nezmožnosti pridobiti in zadržati kupce.
 
Podprite jih torej z oddajo svojega glasu. In če nas bo dovolj, se kmalu vidimo v Gradcu! 
 
 
 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave