Novica

Startup Sauna spet prihaja v Ljubljano! Iskali bodo najobetavnejše start-upe v regiji

/16.8.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Finska Startup Sauna, ugledni podjetniški pospeševalnik za severno in vzhodno Evropo, tudi letos prihaja v Ljubljano! V sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija bo 9. septembra 2015, v Tehnološkem paku Ljubljana, iskala najobetavnejša start-up podjetja v regiji. Zanimajo jih podjetja z globalnim potencialom, vrhunsko ekipo in že izdelanim produktom ali prototipom. Izbrane ekipe se bodo srečale z mednarodno priznanimi mentorji in podjetniki, pridobile dragocene povratne informacije in priložnost za udeležbo v vrhunskem programu pospeševalnika. Rok za prijavo na dogodek v Ljubljani je petek, 4. september 2015.
 Prijavite se na dogodek v Ljubljani!

Izbrane ekipe, ki bodo oddale prijavo na dogodek v Ljubljani, se bodo srečale z mednarodno priznanimi mentorji in podjetniki, pridobile dragocene povratne informacije ter priložnost za udeležbo v intenzivnem programu pospeševalnika. Startup Sauna išče podjetja z globalnim potencialom, vrhunsko ekipo in že izdelanim produktom oz. prototipom. Mentorska komisija bo med vsemi prijavami izbrala najboljše ekipe in jih o udeležbi obvestila najmanj štiri dni pred dogodkom.
 

Okviren program

12:00 – Uvod
12:30 – ”Pitchi” start-upov (3 min/ekipo)
15:00 – Odmor
15:30 – Coaching oz. mentoriranje ”ena na ena”
18:00 – Zaključek
 
Imena Startup Sauna mentorjev, ki bodo prisotni na dogodku, bodo objavljena naknadno.


 

Zakaj se udeležiti oz. dodana vrednost za startupe

  • Iskren in poglobljen feedback na ”pitch” in potencial predstavljene ideje.
  • ”Coaching” uglednih serijskih podjetnikov in investitorjev.
  • Odlične globalne povezave in kontakti mentorjev, predvsem na območju Skandinavije, Baltika in Rusije.
  • Možnost uvrstitve v pettedenski program pospeševalnika in obisk Slush konference, ki bo letos novembra v Helsinkih.
  • Možnost obiska Silicijeve doline. 

O Startup Sauni

Startup Sauna je neprofitni podjetniški pospeševalnik, ki pomaga obetavnim start-up podjetjem uspešno prodreti na trg, brez udeležbe v solastniškem deležu start-up podjetja. Vsako leto dvakrat organizira pettedenski mentorski program v ”coworking” prostorih v Helsinkih. Njihovi mentorji so izbrani iz vrst najuspešnejših serijskih podjetnikov, investitorjev in drugih podjetniških ekspertov. Fokusirajo se na razvoj skalabilnega poslovnega modela in razumevanja potreb kupcev. Najboljše ekipe peljejo tudi v Silicijevo dolino, kjer se spoznajo z ameriškim trgom ter ustvarijo nova znanstva s potencialnimi partnerji, investitorji in mediji.
 
Pospeševalnik Startup Sauna šteje že 159 alumni podjetij, ki so pridobila več kot 37 milijonov USD financiranja. Mentorji so bili več kot 1.100 start-upom in organizirali so več kot 110 dogodkov po Evropi, kar njihovim mentorjem omogoča boljše razumevanje potreb start-upov v zgodnji fazi.
 

Kako se prijaviti?

Rok za prijave: petek, 4. september 2014
Oddaj prijavo na: https://www.f6s.com/startupsaunainljubljana/apply
Lokacija: Tehnološki Park Ljubljana, Tehnološki park 19, stavba B
Datum in ura: 9. september 2014, ob 12h
Kontaktna oseba: Elvisa Basailović, tel. 01 620 34 01, e-mail: elvisa.basailovic@tp-lj.si
 
Več o Start:up Sauni v video posnetku: https://www.youtube.com/watch?v=Z6Nj0v5dc5w
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave