Novica

Sanjsko pripravništvo - Celtra Summer Internship! Prijave do 30. junija

/24.6.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Celtra, eno uspešnejših slovenskih start-up podjetij za razvoj programskih aplikacij za mobilni marketing in oglaševanje, ima sedež v Bostonu in enote v New Yorku, San Franciscu, Chicagu in Londonu. V Ljubljani, kjer deluje njihova največja programsko razvojna ekipa, pa so za letošnje poletje razpisali Celtra Summer Internship oz. program poletnega pripravništva na področju ”big data”, ”front end”, AWS in mobilnega videa. Prijave sprejemajo do 30. junija 2015! 

Kdaj?

Pripravništvo bo potekalo od začetka julija do konca septembra 2015 in traja 5 tednov.
 

Kje?

V prijetnih prostorih Celtre v središču Ljubljane.
 

Zakaj?

Celtra poletno pripravništvo ponuja resno mentoriranje, resno delo v profesionalni razvojni ekipi, zanimivo in odgovorno delo ter priložnost zaslužiti nekaj denarja medtem ko se učite nečesa novega in vznemirljivega.
 

Celtrina kultura

  • Skrbijo za svoje produkte, podjetje in sodelavce.
  • Verjamejo v visoke standarde in dolgoročno kakovost kode.
  • Vsak teden lansirajo nove uporabnosti in popravke produkta.
  • Verjamejo v odprto in proaktivno delovanje programerjev, od katerih pričakujejo angažiranost tudi izven nalog na področju kodiranja.
  • Pametno tvegajo zato, da dosežejo najboljše rezulate.

Prijava

Ko boste oddali svojo prijavo, povejte, katero področje pripravništva vas zanima - ”big data”, ”front end”, AWS ali mobilni video.
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave