Novica

Investicijske priložnosti za socialno podjetništvo na CEE Impact Day 2015

/11.6.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Za investitorje, ki želijo spoznati vse možnosti in priložnosti za naložbe na področju socialnega podjetništva v CEE regiji, naš mednarodni partner Impact Hub Vienna prek svojega Investment Ready Program-a soorganizira dogodek CEE Impact Day 2015.
 

Srečanje okoli 100 predstavnikov globalnih organizacij in združenj, posameznikov ter investitorjev, bo na sporedu v petek, 19. junija 2015, na Dunaju.

Dogodek je namenjen spoznavanju globalnega in regijskega dogajanja ter trendov na področju investicij v socialno podjetništvo, spodbujanju tega trga ter srečanjem z izbranimi podjetniki in podjetniškimi ekipami, ki delujejo na tem področju.
 
Več informacij o dogodku ter možnost prijave na tej povezavi.
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave