Novica

Z ABC pospeševalnikom na EXPO 2015 v Milano! Odlična priložnost za ”pitchanje” mednarodnim investitorjem in mreženje

/10.6.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Start-upi, do jutri se lahko prijavite za prevoz in udeležbo na največjem svetovnem sejmu EXPO 2015 v Milanu. Slovensko start-up delegacijo, ki se bo sejma in ”pitching” dogodkov pred mednarodnimi investitorji in partnerji udeležila v soboto, 13. junija, organizira ABC pospeševalnik, ki za ceno 75 EUR zagotavlja avtobusni prevoz, vstopnico za sejem, prigrizke na avtobusu in obilico zabave.
 
Tako imenovani ”Start-up dan” v slovenskem paviljonu na največjem svetovnem sejmu EXPO 2015, je namenjen slovenskim start-upom in mednarodnim investitorjem ter partnerjem, gre pa za odlično priložnost za nov skok v razvoju vašega podjetja in spoznavanje ljudi, ki vam pri tem lahko pomagajo.
 
Celodnevni dogodek, ki se bo začel ob 11h, končal pa v poznih večernih urah, bo med drugim sestavljen iz ”pitchev” vseh osmih ekip, ki so vljučene v ABC pospeševalnik, na odprtem ”Improv Pitch Battle” pa se bodo v ”pitchanju” lahko pomerile tudi druge start-up ekipe, ki bodo na dogodek odpotovale z delegacijo ABC pospeševalnika.
 
Več o dogodku na tej povezavi

Rezervirate svoj sedež na avtobusu in pošljete svoje podatke na naslov: info@abc-accelerator.com. Svojo prijavo lahko oddate tudi prek sistema f6s.com ali prek spletnega obrazca na strani ABC pospeševalnika.  

 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave