Novica

Start Cup tekmovanje v Furlaniji Julijski krajini vabi k sodelovanju!

/22.5.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Do petka, 29. maja, se lahko prijavite na tekmovanje inovativnih poslovnih idej in start-up podjetij Start Cup FVG z nagradnim skladom v vrednosti 120.000 EUR. Namenjen je študentom, podjetnikom in drugim fizičnim ter pravnim osebam, ki želijo svoje poslovanje razširiti v sosednjo Italijo, saj je pogoj za sodelovanje do 31. marca 2016 odprto podjetje ali vzpostavljena pisarna v Furlaniji Julijski krajini.
 

O tekmovanju

Start Cup FVG je tekmovanje za spodbujanje inovativnih idej, podjetništva in gospodarskega razvoja v regiji Furlanija Julijska krajina (Friuli Venezia Giulia - FVG).
 
Natečaj je odprt za vsakogar – študente, diplomante, podjetnike in druge fizične ali pravne osebe. Udeleženci morajo predstaviti inovativno poslovno idejo oziroma poslovni načrt na področju visokih tehnologij, pa tudi ne-tehnoloških področjih, povezanih z humanistiko, družboslovjem ali biomedicino. Sodelujejo lahko posamezniki ali ekipe.
 

Nagrade

Nagradni sklad je vreden 120.000 EUR. Vsak od štirih zmagovalnih projektov v kategoriji idej bo prejel denarno nagrado v višini 5.000 EUR. Vsak od štirih zmagovalnih projektov v kategoriji start-up podjetij bo prav tako prejel nagrado v višini 5.000 EUR, hkrati pa tudi podporne storitve za zagon podjetja v skupnem znesku 20.000 EUR, ki se nanašajo na predinkubacijo ali fizično inkubacijo, mentorstvo, dostop do investitorjev ter svetovanje na področju komuniciranja in odnosov z javnostmi, industrijske lastnine in prava ter davkov.

Oddajte prijavo.
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave