Novica

Natečaj idej Proxima Ventures in plačano pripravništvo v stari Ljubljani

/18.5.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Si ustvarjalen entuziast z inovativno idejo, ki jo želiš uresničiti? Potrebuješ dodaten zagon in resurse? Proxima Ventures ti ponuja 3-mesečno plačano pripravništvo v starem mestnem jedru Ljubljane in obljubo, da boste skupaj uresničili prijavljeno idejo! Rok za oddajo prijav je 25.6.2015!Vabljeni vsi, ki želite aktivno sodelovati pri uresničitvi idej, pri tem pa imeti jasno vizijo, da iz njih nastane tržni produkt s pozitivnim vplivom na družbo.
 

Področja idej

Lahko obsegajo sledeče (veseli bodo tudi drugih predlogov):
- spletna aplikacija,
- mobilna aplikacija,
- mobilna igra,
- IoT rešitev,
- sharing economy storitev,
- rešitev družbenega problema,
- druga popularna techy & trendy storitev ali pa čisto nekaj novega, presenetljivega.
 

Izbor

Med prispelimi projekti bodo izbrali najprimernejše kandidate, s katerimi bo opravljen intervju. Predlagatelj z zmagovalnim projektom bo v svetlih prostorih organizatorja aktivno sodeloval pri razvoju in prodoru produkta na trg. Zadnji dan za prijavo je 25.6.2015 (in ne 25.5.2015, kot smo pomotoma zapisali v newsletter in eno od objav na Facebooku).
 

Potek dela

V obdobju treh mesecev od 15. 7. 2015 do 15. 10. 2015 z zaključkom v obliki Demo dneva – predstavitve napredka in produkta skozi delo kandidata.
 

Nudijo

Proxima Ventures bo k zmagovalnemu projektu prispevala znanje, pomoč in storitve v obliki plačanega pripravništva za 3 mesece, razvoja, resursov, prostora, licenc programske opreme in trženja. Vse skupaj v vrednosti 10.000 EUR. 

V projekt bodo vključeni člani ekipe, ki jo sestavlja: 7 razvijalcev, 2 načrtovalca in stratega, 2 oblikovalca, 1 3D oblikovalec, 1 prireditelj dogodkov in 1 marketing tekstopisec. Nekateri člani ekipe bodo na voljo tudi kot mentorji.
 

Cilj natečaja idej

Cilj Natečaja idej je, da z izbrano osebo sklenejo dolgoročno sodelovanje (zaposlitev), ki presega 3 mesečno obdobje, da skupaj razvijajo izbrani projekt in njihove druge produkte.

Prijavi se!
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave