Novica

Startupi, vabljeni na konferenco o znamčenju v pohištveni industriji

/15.5.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter v sodelovanju z ostalimi partnerji organizira mednarodno konferenco ”Znamčenje v pohištveni industriji”. Na brezplačen dogodek, ki bo v četrtek, 21. maja 2015, od 10h do 16h, potekal v Mestu oblikovanja oz. nekdanji tiskarni Mladinske knjige na Dunajski cesti 123 v Ljubljani, vabljeni tudi start-upi, saj je tematika aktualna in zanimiva za vsa podjetja na začetku svoje poti, tudi za tista, ki ne delujejo v lesarski oz. pohištveni industriji.


Pomen blagovnih znamk v pohištveni industriji je danes zaradi zasičenosti trgov vse večji. Znamke ustvarjajo diferenciacijo, višajo dodano vrednost, večajo prepoznavnost in gradijo zaupanje kupcev.

Namen konference je seznaniti udeležence  o pomenu razvoja identitete blagovne znamke in vključevanjem oblikovanja inovacij v procese podjetja. Cilj je, da udeležencem konference zagotovimo razumevanje konkurenčnih prednosti, ki jih lahko dosežejo skozi inovativne procese znamčenja in promocijo rabe lesa.

V okviru konference bodo priznani ”branding” strokovnjaki iz Slovenije in tujine spregovorili o inovativnih pristopih pri znamčenju na področju pohištvene industrije, različnih strategijah pozicioniranja na trgu, ter skozi različne primere dobrih praks predstavili, kako z učinkovitim upravljanjem blagovnih znamk uspešno nastopiti na trgu. 

Konferenca bo namenjena podjetjem v vseh fazah razvoja (lesnim in drugim zainteresiranim podjetjem, mizarjem), nastajajočim podjetjem, lesarjem, inženirjem, strokovnjakom za znamčenje in marketing, oblikovalcem, arhitektom, mladim/študentom, strokovni in drugi zainteresirani javnosti ter medijem.

Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna na e-naslov petra.drobne@spiritslovenia.si ali po telefonu številka 01 589 1 896.


 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave