Novica

Vprašajte Aleša Hauca in Janka Medjo

/8.6.2014, Avtor: Stanislava Vabšek
Predsednika uprav Nove KBM in NLB Aleš Hauc in Janko Medja o prelomnih izzivih naših največjih bank, tudi pri obravnavi podjetnikov in start-upov.
 
V sredo, 11. junija 2014, v Best Western Premier Hotel Slon, bo ob 12.00 uri potekalo poslovno kosilo Združenja Mreža idej in Akademskega društva Pravnik. Častna gosta – Janko Medja, predsednik uprave NLB, in Aleš Hauc, predsednik uprave Nove KBM, bosta na tokratnem dogodku spregovorila o pogledih v prihodnost in premagovanju velikih izzivov, s katerimi se danes soočata naši največji banki. Gostje lahko pred dogodkov v prijavnem obrazcu oddate vprašanja za gosta, ki jih moderator lahko vključi v razpravo. Prijavnina, ki pokriva stroške dogodka, znaša 15 eur.
 
Več informacij in prijava na http://mrezaidej.si/prijava-na-6-poslovno-kosilo/ 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave