Novica

Roadshow dogodki za uspešen zagon in financiranje start-upov v letu 2015

/4.3.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
V sredo, 4. marca 2015, z dogodkom Forum 100% start:up, začenjamo serijo osmih "roadshow" dogodkov po vsej Sloveniji. Na njih boste izvedeli, kako in zakaj sodelovati v tekmovanju Start:up Slovenija in na razpisih Slovenskega podjetniškega sklada za produkte P2 (zagonska spodbude oz. subvencije v višini 54.000 €), SK75 (konvertibilno posojilo v višini 75.000 €) in SK200 (javna lastniška investicija v višini 200.000 €).
Odlična priložnost za inovativna podjetja

Roadshow dogodki so odlična priložnost za vse podjetniške ekipe oz. podjetnike z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Udeležencem bomo namreč predstavili vse letošnje priložnosti in novosti pri tekmovanju Start:up Slovenija, pridobivanju denarnih sredstev za mlada, inovativna start-up podjetja, ki jih razpisuje Slovenski podjetniški sklad ter vsa potrebna znanja, izkušnje in nasvete za hiter podjetniški preboj.
 

Na "roadshow" dogodkih se boste seznanili:

  • z vitkimi in agilnimi metodami izgradnje produktov, ki zagotavljajo hiter napredek in neposredno povratno informacijo s trga,
  • s pogoji in potekom pred-selekcijskih postopkov za vse tri produkte (P2, SK75 in SK200),
  • s pogoji in potekom sodelovanja v tekmovanju Start:up Slovenija,
  • s ponudbo lokalnega podjetniškega ekosistema za podporo na vaši podjetniški poti.  

Po nasvete iz prve roke

V vsakem kraju bodo z nami uspešni start-up podjetniki, ki bodo delili svoje podjetniške zgodbe in nasvete ter izkušnje z javno podporo pri razvoju podjetja. 
Tako bomo v Novi Gorici spoznali zgodbo in izkušnje Igorja Panjana iz podjetja SmartPA. V Celju bo z nami Matevž Petek, ustanovitelj start-upov Povio in Doo. V Novem mestu se nam bo pridružil Rok Jurečič iz LACEnano. V Murski Soboti bomo gostili Marka Mesariča iz Modrega planeta, v Ljubljani pa Tomaža Levaka in podjetja Prospeh. V Mariboru nas bosta motivirala kar dva podjetnika, in sicer Martin Pelcl iz Eforme in dr. Dušan Heric iz podjetja Poligram, v Kopru, kjer je roadshow dogodek (enako kot v Ljubljani) namenjem predvsem oz. tudi univerzitetnim ciljnim skupinam (študenti, profesorji, znanstveniki in raziskovalci), pa še čakamo na potrditev udeležbe povabljenega podjetniškega gosta.
 

Osebno svetovanje

Na vsakem roadshow dogodku bomo udeležencem tudi osebno svetovali in jim odgovorili na vse morebitne dileme in dodatna vprašanja.
 

Izberite svojo lokacijo in se nam pridružite! 

ROADSHOW NOVA GORICA, 5.3.

ROADSHOW CELJE, 6.3.
 
ROADSHOW NOVO MESTO, 9.3.

ROADSHOW KOPER, 10.3. 

ROADSHOW MURSKA SOBOTA, 11.3.

ROADSHOW LJUBLJANA, 12.3.

ROADSHOW MARIBOR, 13.3.

Se vidimo!
ekipa Start:up Slovenija


 
 
 
 
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave