Novica

Poslovne priložnosti za slovenska podjetja v Indiji

/2.3.2015, Avtor: Stanislava Vabšek
Vabimo vas, da izkoristite priložnost in se sestanete s predstavnikom Evropskega poslovnega in tehnološkega centra (EBTC) iz Indije, ki bo 6. marca 2015 na Tehnološkem parku Ljubljana ob 11. uri  predstavili možnosti sodelovanja in vstopa slovenskih podjetij na indijski trg. Predviden zaključek delavnice je ob 12:30 uri.


Na predstavitvi, katero organiziramo v okviru Iniciative Hi.Tech Slovenia – Tehnološki park Ljubljana, Tehnološka mreža ICT in TECES, boste iz prve roke:
  • spoznali in raziskali možnosti za sodelovanje v Indiji in z indijskimi podjetji ter ustanovami,
  • se seznanili s konkretnimi priložnostmi trženja in nastopa v Indiji,
  • spoznali nekatere primere dobrih praks evropskih podjetij, ki so že v Indiji,
  • dobili odgovore na vaša vprašanja.
Delavnico in srečanje bo ob sodelovanju slovenskih partnerjev vodil Joel Fernandes, regionalni direktor, Evropskega poslovnega in tehnološkega centra - EBTC, Mumbai Area. Pogovor bo potekal v angleškem jeziku.

Udeležba je brezplačna. Prijave za udeležbo sprejemamo do četrtka, 5. marca 2015 do 11:00 ure!
>> ODDAJTE PRIJAVO
NAZAJ NA VSE OBJAVE
 
Avtor vsebine: Stanislava Vabšek,
komuniciranje in pr Start:up Slovenija
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 

> Nazaj na vse objave