SK roadshow Maribor jesen 2020

2. september 2020 Ob 16.00
Tovarna podjemov
Datum in ura
Sreda, 2. september 2020
16.00 - 19.00 CEST
Lokacija

Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Slovenija

Tovarna podjemov

Na dogodku boste spoznali kako do 75.000 EUR konvertibilnega posojila oz. do 600.000 EUR lastniške investicije, ki jih inovativnim podjetjem omogočata razpisa SK75 in SI-SK Slovenskega podjetniškega sklada. Izkušena startup podjetnika Tilen Travnik in Tilen Kegl bosta z vami delila neprecenljive nasvete za izgradnjo startup podjetja.


V kratkem in jedrnatem dogodku boste dobili zgoščene informacije in konkretne nasvete, s pomočjo katerih boste lahko enostavno sprejeli odločitve za prihodnost vašega posla.


Financiranje in programi, o katerih bomo govorili:

  • 75.000 EUR konvertibilnega posojila v okviru razpisa SK75 Slovenskega podjetniškega sklada. Ključne informacije o razpisu, ocenjevalni kriteriji, časovnica, značilnosti konvertibilnega posojila in nasveti za pripravo vloge.
  • Od 100.000 EUR do 600.000 EUR direktnega kapitalskega vložka Sklada v okviru produkta SI-SK.
  • Pregled drugih virov financiranja, ki jih ponujata Sklad in SID banka.
  • Vsebinska podpora v obliki svetovanja, mentorstva in pospeševalniških programov, ki je na voljo v lokalnem in nacionalnem podpornem podjetniškem okolju.
  • Osebno svetovanje izkušenih podjetnikov in svetovalcev.


Program dogodka

16.00 – 17.15 | INFORMACIJA: Kako do 75.000 EUR SK75 ali 600.000 EUR SI-SK
Ključne informacije o pogojih prijave, kriterijih izbire, predselekcijskih postopkih in časovnicah razpisov SK75 in SI-SK. Informacije, nasvete in izkušnje bosta z vami delila Nina in Urban, ki vodita omenjene programe na Slovenskem podjetniškem skladu oziroma predselekcijo v okviru Start:up Slovenija.,


Nina Urbanič, Slovenski podjetniški sklad
Urban Lapajne, Start:up Slovenija

 

17.15 – 18.00 | NASVETNICA: Kako najhitreje do »product-market fita«?
Tilen Travnik velja za enega najaktivnejših mentorjev v ekosistemu. Je tudi soustanovitelj večih startup podjetij (D·labs, Bevo), deluje pa tudi kot poslovni angel. Zaupal vam bo recept, kako vaš produkt najhitreje pripeljati do tako zaželene razvojne stopnje – »product-market fit«.


Tilen Travnik, D·Labs in Bevo


18.00 – 18.30 | NASVETNICA: Kako za 200 % povečati rast na zahtevnem B2B trgu
Tilen Kegl je izkušen digitalni marketingaš, ki prisega na moč družbenih omrežij, SEO-ta in »content marketinga«. Sodeloval je pri 11 uspešnih Kickstarter kampanjah, 2 uspešnih ICO projektih, nazadnje pa vodil marketing produkta Joan podjetja Visionect. Tilen vam bo zaupal nekaj trikov, kako izkoristiti moč digitalnih kanalov za rast prodaje.


Tilen Kegl, Visionect


18.30 - 19.00 | SVETOVALNICA: 1-na-1 svetovanja
Izkoristite 10-minutne svetovalne termine podjetniških svetovalcev za vprašanja, vezana na predselekcijo SK75 ali na razpisa SI-SK in SK75 Slovenskega podjetniškega sklada. 10-minutni termin je potrebno predhodno rezervirati na elektronski naslov info [at] startup.si.

 

Urban Lapajne, Start:up Slovenija

 
Organizatorji

Dogodek organizira Start:up Slovenija v soorganizaciji Slovenskega podjetniškega sklada in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Lokalni partner dogodka je podjetniški inkubator Tovarna podjemov.

 

Število udeležencev je omejeno na največ 50 oseb. Predhodna prijava je obvezna. Organizator bo zagotovil minimalno varnostno razdaljo med udeleženci, upošteval higienska priporočila NIJZ in vodil seznam prisotnih.

 

 

 

###
Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.
 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.