SK roadshow Ljubljana jesen 2020

3. september 2020 Ob 16.00
Tehnološki park Ljubljana
Datum in ura
Četrtek, 3. september 2020
16.00 - 19.00 CEST
Lokacija

Tehnološki park 19

1000 Ljubljana

Slovenija

Tehnološki park Ljubljana

Na dogodku boste spoznali kako do 75.000 EUR konvertibilnega posojila oz. do 600.000 EUR lastniške investicije, ki jih inovativnim podjetjem omogočata razpisa SK75 in SI-SK Slovenskega podjetniškega sklada. Izkušena startup podjetnika Peter Merc in Jaka Blažon bosta z vami delila neprecenljive nasvete za izgradnjo startup podjetja.


V kratkem in jedrnatem dogodku boste dobili zgoščene informacije in konkretne nasvete, s pomočjo katerih boste lahko enostavno sprejeli odločitve za prihodnost vašega posla.


Financiranje in programi, o katerih bomo govorili:

 

  • 75.000 EUR konvertibilnega posojila v okviru razpisa SK75 Slovenskega podjetniškega sklada. Ključne informacije o razpisu, ocenjevalni kriteriji, časovnica, značilnosti konvertibilnega posojila in nasveti za pripravo vloge.
  • Od 100.000 EUR do 600.000 EUR direktnega kapitalskega vložka Sklada v okviru produkta SI-SK.
  • Pregled drugih virov financiranja, ki jih ponujata Sklad in SID banka.
  • Vsebinska podpora v obliki svetovanja, mentorstva in pospeševalniških programov, ki je na voljo v lokalnem in nacionalnem podpornem podjetniškem okolju.
  • Praktični pravni nasveti zagonskim podjetjem
  • Osebno svetovanje izkušenih podjetnikov in svetovalcev.

Program dogodka

16.00 – 16.05: UVODNI NAGOVOR

Jernej Pintar, Tehnološki park Ljubljana

Rene Šrumpf, SID Banka

Teja Kavčič, SID Banka

 

16.05 – 17.15 | INFORMACIJA: Kako do 75.000 EUR SK75 ali 600.000 EUR SI-SK
Ključne informacije o pogojih prijave, kriterijih izbire, predselekcijskih postopkih in časovnicah razpisov SK75 in SI-SK. Informacije, nasvete in izkušnje bosta z vami delila Nina in Urban, ki vodita omenjene programe na Slovenskem podjetniškem skladu oziroma predselekcijo v okviru Start:up Slovenija.


Nina Urbanič, Slovenski podjetniški sklad
Urban Lapajne, Start:up Slovenija

 

17.15 – 17.45 | NASVETNICA: Kako v dveh tednih spremeniti idejo in doseči rekordno prodajo
Jaka Blažon je v času karantene uspešno prilagodil svojo podjetniško idejo in tako dosegel rekordno prodajo. Kako mu je to uspelo in kaj se iz tega lahko naučimo?


Jaka Blažon, Noir Food


17.45 – 18.30 | NASVETNICA: Zaradi katerih pravnih nedoslednosti vas bo bolela glava?
Peter Merc, soustanovitelj več startupov in specializirane pravne agencije za zagonska podjetja vam bo predstavil ključne pravne zadeve, ki jih v vašem zagonskem podjetju morate imeti urejene, da vas kasneje ne bo bolela glava.


Peter Merc, LemurLegal


18.30 - 19.00 | SVETOVALNICA: 1-na-1 svetovanja
Izkoristite 10-minutne svetovalne termine podjetniških svetovalcev za vprašanja vezana na predselekcijo SK75 ali na razpisa SI-SK in SK75 Slovenskega podjetniškega sklada. 10-minutni termin je potrebno predhodno rezervirati na elektronski naslov info [at] startup.si.


Urban Lapajne, Start:up Slovenija


Organizatorji

Dogodek organizira Start:up Slovenija v soorganizaciji Slovenskega podjetniškega sklada in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Lokalni partner dogodka je Tehnološki park Ljubljana.

 

Število udeležencev je omejeno na največ 50 oseb. Predhodna prijava je obvezna. Organizator bo zagotovil minimalno varnostno razdaljo med udeleženci, upošteval higienska priporočila NIJZ in vodil seznam prisotnih.

 

###
Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.


 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.