Opis dogodka

COINVEST Venture Days 2015

18. november ob 9:00 - Športni center HIT, Šempeter pri Gorici
 
 
V sredo in četrtek, 18. in 19. novembra 2015, bo v Šempetru pri Gorici potekala že 4. COINVEST tehnološka investicijska konferenca, znana pod imenom 2015 Coinvest Venture Days. Organizatorji v dveh dnevih na dogodku pričakujejo več kot 500 podjetnikov, 100+ startupov iz JV Evrope, 100+ mednarodnih investitorjev in priznane mednarodne govorce. Več informacij dobite na strani www.coinvest.si/venturedays, v letaku za start-upe ali na telefonski številki 05 850 08 96. 

Prijave za za start-upe, ki iščejo financiranje, se želijo predstaviti investitorjem in povečati svojo medijsko prepoznavnost ter se predstaviti potencialnim novim poslovnim partnerjem, potekajo do 14oktobra 2015!

Za vse ostale, ki bi se konference želeli udeležiti zgolj kot obiskovalci in poslušati odlična predavanja iz sveta podjetništva, pa so prijave odprte nekoliko dlje. 

Dodatne ugodnosti sodelovanja na konferenci:
  • Brezplačni 5-tedenski investicijski trening na startup šoli Hekovnik
  • Najboljši start-up bo prejel 10.000 € denarne nagrade in 3-tedenski poslovni izlet v Silicijevo dolino za 2 osebi
  • Pametno mreženje s 100+ mednarodnimi investitorji in ostalimi udeleženci ter govorniki
  • 90 sekundni start-up spopad, prek katerega lahko na odru pridobite do 50,000 € investicije
  • Izpostavljenost medijem in potencialnim novim poslovnim partnerjem ter možnost razstavnega prostora v Coinvest Showroom
  • Druženje s podobnomislečimi ustanovitelji iz regije.

Celoten program in prijavni obrazec na spletni strani www.coinvest.si/venturedays!
 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.