Opis dogodka

Jaz in globalna odgovornost!

23. september ob 17:00 - FLOR Etično nakupovanje, DPlac (Dunajska 20, Ljubljana)
 
 
Z gosti dogodka se boste lahko zbudili iz pasivne cone udobja, spoznali, kaj je možno, ko postanete proaktivni in se znebite notranjih ovir, poiskali boste lahko svoj lastni notranji ”flow” in dobili motivacijo za upoštevanje svojih vrednot - tako v osebnem kot v poslovnem življenju. Dogodek je namenjen spodbujanju odgovornost do sebe in okolja ter predstavitvi etičnih projektov, ki na tak način že delujejo pri nas. 


Izvorna ideja

”Živimo v globalnem svetu, v katerem imajo naše navade in dejanja posledice, ki se jih sploh ne zavedamo. Sledimo družbenim trendom in sprejemamo pomembne odločitve na podlagi dolgoletnih navad in družbenih pričakovanj, namesto da bi upoštevali notranje želje, vrednote in cilje v našem življenju,” o izvorni ideji za nastanek dogodka pravi organizatorka Ivana Oven.  
 

Tuji in domači gosti

Gosti dogodka, ki bodo predstavili dobre prakse in primere proaktivnega, ozaveščenega delovanja, so:
  • Zikry Kholil, stanovitelj globalnega gibanja Incitement,
  • Marcela Fernandez, ustanoviteljica OnBoard, Flow consultant,
  • Tine Čokl in Živa Lopatič, Zadruga Buna

Prijava na dogodek: http://goo.gl/forms/vXLXuHZXNJ

Organizator: Ivana Oven, FLOR - etično nakupovanje

 

Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.