Opis dogodka

Spoznajmo Marka Pleška, uspešnega podjetnika velikih kontrastov

18. junij ob 20:00 - Cafe Gallus, Nova Gorica
 
 
Primorski tehnološki park vas vabi na 19. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal v četrtek, 18.6.2015 ob 20. uri v Cafe Gallus. Z nami bo gost Mark Pleško iz podjetja Cosylab, laboratorija za kontrolne sisteme. Spoznali bomo odličnega vodjo, motivatorja, jedrskega fizika in uspešnega mednarodnega podjetnika velikih kontrastov. Moderator večera je Rok Gulič. Vstop je brezplačen. 


O Marku Plešku

Mark Pleško je direktor in ustanovitelj mednarodnega visokotehnološkega podjetjaCosylab, največjega laboratorija za kontrolne sisteme s sedežem v Ljubljani in poslovalnicami na Japonskem, ZDA, Kitajskem, Južni Koreji, Švedski in Švici. Zase pravi, da je bil oz. opravljal že mnogo različnih stvari: od profesionalnega športnika do jedrskega fizika, programerja, predavatelja, znanstvenika, inženirja, podjetnika, prodajalca in direktorja. Za nekatere čarovnik visoko razvite tehnologije, za druge preprost človek, ki živi v vasici s par na pol praznimi kamnitimi hišami. Mark poskuša najti ravnovesje med poslovno uspešnostjo, kvalitetnim prosim časom z družino in osebnimi hobiji. 
 

O Business Meetups 

Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva. 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.