Opis dogodka

Podjetniška sreda: Lansiranje prodaje za start-upe

10. junij ob 14:00 - Tehnološki park Ljubljana, stavba B, II. nadstropje, atrij
 
 
Negativni rezultati obstoja večine start-upov na trgu so razlog, da se mlada podjetja še kako dobro zavedajo vpliva trga na njihov obstoj. Na tokratni podjetniški sredi boste izvedeli, da prodaja vseeno ni tako kaotična, kot si jo nekateri mladi podjetniki predstavljajo in da obstajajo določeni vzvodi s katerimi prodajo naredimo bolj smiselno in uspešneje lansiramo svoj produkt na trg.

Izkušnje in nasvete o tem, kako plasirati svoj produkt na trg, katere so pasti trga in na kakšen način se lahko izognemo klasičnim napakam, bo z nami delila Erika Širca s svojimi bogatimi izkušnjami v prodaji. Delavnica je namenjena predstavnikom tehnoloških start-upov, ki so v fazi lansiranja produkta na trg. Enourni delavnici bo sledila prestavitev finalistov natečaja ClimateLaunchpad v okviru Climate-KIC s podelitvijo nagrad.
Datum: 10. junij 2015
Ura: od 14.00 do 17.00 ure
Lokacija: Tehnološki park Ljubljana, stavba B, II. nadstropje, atrij
Število prostih mest: 30

Erika Širca, po izobrazbi EMBA in magistra menedžmenta na IEDC Bled. Širok spekter izkušenj si je pridobila v 18 letih dela  na področju svetovanja glede prodaje, internih procesov in razvoja človeških virov. V zadnjem letu je odprla svoje podjetje Indecon d.o.o., ki se ukvarja s podjetniškim svetovanjem prenov in izboljšav vodenja administrativnih procesov in executive coachingom in je uradna svetovalka podjetja CNA Adriatica d.o.o., z namenom preboja podjetja na visoko konkurenčni trg. Širok nabor izkušenj in sodelovanje z vodstvi podjetij ji omogočata, da je pri svojih svetovanjih učinkovita in rezultatsko orientirana.
 

ClimateLaunchpad in Climate-KIC

ClimateLaunchpad je program Climate-KIC in je največje evropsko tekmovanje poslovnih idej na področju čistih tehnologij in trajnostnega razvoja. Climate-KIC je združenje, ustanovljeno s strani Evropskega inštituta za inovacije in tehnologijo (European Institute of Innovation and Technology, EIT), z namenom spodbujanja inovacij na področju podnebnih sprememb, prilagajanja nanje in njihove blažitve. Poleg tega je največje evropsko javno-zasebno partnerstvo, sestavljeno iz mednarodne mreže podjetij, akademskih ustanov in javnih organizacij. Predstavlja tudi telo Evropske unije, ki je zadolženo za zagotavljanje evropske trajnostne rasti.
 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.