Opis dogodka

Healthday.si track o uvajanju tehnoloških inovacij v zdravstvo in bolnišnicah prihodnosti!

26. marec ob 12:00 - Portus Congress Center (Hotel Slovenija, Obala 33, Portorož)
 
 
V četrtek, 26. marca 2015, od 12. do 19. ure, vabljeni na brezplačen niz predavanj, okroglo mizo in druženje v okviru dogodka Healthday.si track: Introducing Health-tech Innovation, ki ga organizira slovenska zdravstveno tehnološka skupnost. 

Inovacije in zdravstvo

Zdravstveno tehnološka skupnost bo tokrat delila svoje uvide in znanje s širšo skupnostjo strokovnjakov s področja medicine, zdravstva in zdravstvenega managementa. Mednarodni govorci in predstavljene študije primerov bodo osvetlili temo uvajanja inovacij v zdravstveni sistem in procese.
  • Kako pristopiti k uvajanju in upravljaju z inovacijami v visoko reguliranih okoljih?
  • Kakšno prihodnost medicine napoveduje hitri napredek medicinske tehnologije?
  • Kaj se zgodi, ko se stabilna industrija sooči z disruptivno inovacijo?
  • Kakšna medicinska tehnologija je namenjena komu?
 

Pridite in se spoznajte s tistimi, ki ustvajajo prihodnost! 

Skupaj utrimo pot k bolnišnici brez papirja, poglejmo zakaj so medicinski strokovnjaki optimistični, pogovorimo se o tehnološki disruptivnosti, poglejmo si inovacije poslovnih modelov v zdravstvu, pomenimo se o utopističnih fantazijah odprte inovacije in načrtujmo kakšna bo bolnišnica prihodnosti.
 

Za globalne preboje

Cilj Healthday.si je pomagati slovenskim zdravstveno tehnološkim podjetjem dosegati globalne preboje. Ta konferenca izvira iz želje po spodbujanju sodelovanja v zdravstveno tehnološki skupnosti, kjer je prvi korak na eno mesto pripeljati vse deležnike v industriji. S tem želimo inovativna podjetja in tehnološke inovacije predstaviti akademski, raziskovalni in strokovni medicinski in zdravniški javnosti, zaposlenim v zdravstvu, zdravstvenim managerjem, odločevalcem in vsem ostalim, ko se vidijo kot del te vznemirljive prihodnosti.

PROGRAM IN BREZPLAČNA PRIJAVA


Healthday.si Track je organiziran kot del drugega dne 34. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti, ki bo od 25. do 27.marca 2015 potekala v Portorožu. Konferenca o razvoju organizacijskih znanosti, ki jo organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru, je konferenca z najdaljšo tradicijo na Univerzi v Mariboru. Na njej se srečujejo predstavniki iz gospodarstva, raziskovalnih in izobraževalnih ustanov, javne uprave, zdravstva, turizma, financ in številnih drugih področij. V dopoldanskem času imajo sekcijo na temo Health Care Management. Naredite si lahko kakovosten dan.

Slika © David Mark,pixabay.com/tpsdave
 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.