Opis dogodka

Start:up srečanje z Monico Dodi - strokovnjakinjo za izgradnjo globalnih blagovnih znamk

12. marec ob 9:30 - Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
 
Želite spoznati osebo, ki je ustanovila že štiri zelo uspešna podjetja, ter sodelovala s podjetji kot so MTV Europe, Walt Disney Europe, Werner Bros in AOL Entertainment ? Monica Dodi je strokovnjakinja pri izgradnji globalnih blagovnih znamk, dobra poznavalka novih socialnih mrež / kanalov ter direktorica in soustanoviteljica Women's Venture Capital Fund.
 

Program

09.30 – 10.30|Pogovor z Monico Dodi, direktorico in soustanoviteljico Women´s VC Fund.

Z Monico Dodi se bomo pogovarjali o njeni podjetniški poti na kateri je zabeležila 4 uspešne startup-e, razkrila nam bo skrivnosti uspešnega oblikovanja globalne blagovne znamke, ter dala napotke, kako za sodelovanje prepričati vodstva velikih podjetij (multinacionalk). Vas čevelj žuli? Monika bo odgovarjala na vaša vprašanja, zato izkoristite priložnost za nasvet in rešitve izzivov s katerimi se spopadate. 

Monica Dodi, direktorica Womens Venture Capital Fund

Moderator pogovora: Jure Verhovnik, vodja inkubatorja

10.30 – 11.00|Mreženje
Dogodek se organizira v sodelovanju z Veleposlaništvom ZDA v Ljubljani.

 

Prijave

Udeležba je brezplačna. Zaradi omejenega števila prostih mest je obvezna spletna prijava.

 
Kontaktna oseba

Nataša Rus
Start:up Slovenia
T: 022294270
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.