Opis dogodka

SmartNinja v Ljubljani - prvi vikend šole programiranja!

7. februar ob 10:00 - Tehnološki park Ljubljana
 
 
Nauči se veščine, ki je v današnjem svetu ena najbolj iskanih in najbolj cenjenih. SmartNinja je šola programiranja in sodobnih IT veščin, ki pomaga ljudem razviti talente in poklicna znanja 21. stoletja. Prvi vikend tečaj izdelovanja spletnih strani v jeziku HTML in CSS bo v sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija 7.-8.2.2015 potekal v Tehnološkem parku Ljubljana.
 
Znanje programiranja ti pomaga ustvarjati. Za razliko od mnogih drugih veščin za programiranje potrebuješ le računalnik, ne pa tudi kakega dodatnega materiala, ki bi ga moral nabavljati in skladiščiti. Znanje IT veščin pa ti da še nekaj zelo pomembnega: občutek varnosti, saj se ti ni potrebno bati tega, da ne bi mogel najti zaposlitve in ostati brez prihodkov. 

Za začetnike in tiste s predznanjem ...

SmartNinja je namenjena popolnim začetnikom in tistim z nekaj predznanja. Zagotavlja učinkovitejše opravljanje dela, izboljšanje zaposlitvenih možnosti ali celo priložnost, da si sami ustvarijo službo. Za simbolično plačilo 97 € oz. 147 € se bodo udeležence učili programiranja, grafičnega oblikovanja in interneta stvari. 

Udeležencem bodo pomagali poiskati delavno mesto ...

Z marcem pa bodo začeli v sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija z drugim tipom tečajev, to so trimesečna usposabljanja s srečanji dvakrat tedensko. Najprej bomo začeli s tečajem spletnega programiranja, kjer bodo udeleženci poleg HTML in CSS spoznali še programska jezika JavaScript in Python, ter podatkovne baze in še nekaj drugi orodij, pomembnih za sodobni spletni razvoj. Po končanem trimesečnem tečaju, bo udeleženec usposobljen za mesto pripravnika ali juniorja v IT podjetju.

 

Za več informacij in prijavo obiščite njihovo spletno stran.


Projekt SmartNinja se v sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija izvaja na treh lokacijah, članicah iniciative, in sicer v Tehnološkem parku LjubljanaTovarni podjemov, podjetniškem inkubatorju Univerze v Mariboru in v Primorskem tehnološkem parku v Novi Gorici.
 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.