Opis dogodka

Brezplačna ”Start:up Geek House” šola v Pomurskem tehnološkem parku

27. februar ob 12:00 - Pomurski tehnološki park
 
 
”Start:up GeekHouse šola” je brezplačno podjetniško-mentorsko usposabljanje za vse ambiciozne posameznike ali skupine, ki želijo ustanoviti podjetje v Pomurju, ali pa podjetje že imajo. Pomurski tehnološki park, član Iniciative Start:up Slovenija, bo vse udeležence dodatno pripravil na financiranje podjetja prek produktov Slovenskega podjetniškega sklada, kot so P2 (razvojna subvencija 54.000 €), SK75 (konvertibilno posojilo 75.000 €), SK200 (javna lastniška investicija 200.000 €), P7 in sredstev iz naslova Pomurskega zakona.  

”Vsi govorijo o tem, kako ni možnosti in priložnosti za mlade podjetnike, da se je svet v zadnjih 20 letih močno spremenil. Ta sprememba je prinesla tudi grobo dejstvo, da kopiranje in pošiljanje življenjepisov več ne deluje. Skrivnost je v tem, da se moraš postaviti še v bistveno bolj proaktivno pozicijo. Namesto, da čakaš na pravo službo, si jo moraš ustvariti sam. In ti to zmoreš. Mi ti bomo pokazali, kako,” pravijo v Pomurskem tehnološkem parku in v ta namen zaganjajo brezplačno Start:up Geek House šolo.
 

Vsebina programa in način izvedbe

Modul 1: Vitko in agilno podjetje
Modul 2: Analiza trga in konkurence
Modul 3: Oblikovanje poslovnega modela - po metodologiji ”lean-canvas”
Modul 4: Finance in ekonomika poslovanja
Modul 5: Kako predstaviti svoj produkt/ponudbo
Poglejte celoten program.

Skupna srečanja bodo potekala ob petkih, od 12.00 do 15.00 ure, v naslednjih terminih: 27.02., 06.03., in 13.03.2015.

Program zajema sistematična izobraževalna srečanja in praktično delo na posameznih poslovnih funkcijah pod mentorstvom izkušenih podjetniških strokovnjakov. Program pokriva vsa ključna področja podjetništva, moduli pa so sestavljeni tako, da je približno tretjina časa namenjenega teoretičnemu delu, kjer mentor predstavi zbrano znanje posameznega modula, preostali čas pa je namenjen praktičnemu delu, v okviru katerega mentor najprej predstavi naloge, potem pa sledi konkretno delo udeležencev na svojih primerih. 

Za vse udeležence bo zagotovljeno še dodatno individualno mentorstvo 1:1 za sprotno in kvalitetno delo na modulih. Mentorstvo bo potekalo v času skupnih srečanj ter še dodatna 2 tedna po njihovem zaključku. Individualna srečanja se bodo izvajala na poslagi predhodne najave udeleženca.
 

Ključne prednosti za udeležence

  • 5 tedensko brezplačno usposabljanje
  • brezplačno 1:1 mentorstvo
  • priprava na prijavo za nepovratna in povratna sredstva
  • individualni pristop in delo v smeri rezultatov
  • oblikovanje primernega poslovnega modela

Način prijave

Izpolnjeno in podpisano prijavnico pošljete najkasneje do srede, 25.02.2015 na e-naslov marjetka@p-tech.si. Na tem e-naslovu dobite tudi vse dodatne informacije ali pokličete na tel. št. 02/530 82 36.

 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.