Opis dogodka

EU-Startups Summit

2. maj ob 10:30 - EU- Startups, Barcelona
 
 
EU-Startup Summit 2019 bo zbral do 1200 ustanoviteljev podjetij, navdušencev nad startupi, predstavnikov korporacij, angelskih investitorjev, predstavnikov skladov tveganega kapitala in predstavnikov medijev iz vse Evrope. Dvodnevni dogodek je odlična priložnost za mreženje in srečevališče za zagnane podjetnike in vlagatelje, ki bi želeli vzpostaviti mednarodna tehnološka podjetja.
Program zajema pogovore ob kaminu z mednarodnimi uspešnimi ustanovitelji, odlične mreženjske priložnosti (s posebno aplikacijo za mreženje), delavnice in tekmovanje v pitchanju na glavnem odru s 15 ekipami startupov, ki so bile izbrane izmed skoraj 1000 prijavljenih ekip!
Kontaktna oseba

Mitja Sagaj
Start:up Slovenia
T: +38640228535
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.