Opis dogodka

Startup Grind

12. februar ob 8:00 - Startup Grind
 
 
Globalna konferenca Startup Grind ustvarja okolje kot noben drug dogodek - skupnost startupov, partnerjev, investitorjev, miselnih vodij in direktorjev v dveh dneh druženja ponuja neprecenljivo izobraževanje, povezovanje in inspiracijo. Udeleženci bodo zavzeli ulice Redwood Cityja v osrčju Silicijeve doline, obkroženega s tehnološkimi giganti in startupi.
Govorci svetovnega kova bodo na šestih prizoriščih ponujali izjemno izobraževalno vsebino, tisoči podjetnikov in inovatorjev bodo tkali odnose, se mrežili in ustvarjali priložnosti za partnerstva. Seveda pa tudi sproščanja na zabavah ne bo manjkalo. Če iščete soustanovitelja, ste pravkar odprli podjetje ali vaš posel že raste, Startup Grid ponuja za vsakogar nekaj.
Kontaktna oseba

Mitja Sagaj
Start:up Slovenia
T: +38640228535
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.