Opis dogodka

Vabljeni na 24 urni programerski maraton - AppStar

10. januar ob 10:00 - Microsoft Student Partners
 
 
Si programer ali oblikovalec? Ali pa morda mojster inovativnih idej? Če se najdeš v opisu, imamo zate prav posebno nalogo. Pridruži se nam na dogodku AppStar 24h Hackaton, ki bo 10. in 11. januarja 2015 v Mariboru. Na voljo boš imel/-a 24 ur za izdelavo aplikacije ali igre. Lahko prideš z ekipo največ treh ali pa sam/-a in bomo ekipe sestavili na samem dogodku.

Dogodek bomo pričeli z uvodnim predavanjem Microsoft strokovnjakov ki vam bodo predstavili kako začeti razvoj aplikacij in pokazali kakšen trik ali dva pri samem razvoju, na voljo pa bodo tudi ves čas razvoja. Po koncu 24-urnega maratona boste pred komisijo predstavili svoje izdelke, najboljšim trem pa bomo podelili odlične nagrade.

 Podrobnejši program in prijavo najdete na uradni strani dogodka.
 

Vprašanja in dodatne informacije

Tadej Štadler (tadej.stadler@outlook.com in 041 991 179)
Kontaktna oseba

Urban Lapajne
Start:up Slovenia
T: +38641372418
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.