Opis dogodka

Ecommerce Day 2018

14. november ob 8:00 - Hotel Mons, Ljubljana
 
 
Na največji konferenci o spletnem nakupovanju v regiji bo mogoče prisluhniti priznanim mednarodnim predavateljem, med katerimi bodo Jaroslav Snajdr (The Boston Consulting Group), ki bo razkril, kakšna je naslednja stopnja razvoja ecommerce-a v CEE regiji, Ludek Drnec (DHL Express) pa bo govoril o tem, kako uspeti na mednarodnih trgih.

Kaspars Drikis (RTB House) bo udeležencem zaupal, kako z umetno inteligenco izboljšati marketinške rezultate, Miša Živić (LeanPay) bo skupaj z Nino Rogač (iStyle) razkril, kako je plačilna rešitev izboljšala prodajo Applovih telefonov, Soria Santiago (DS Smith) bo predstavil inovacijo na področju ecommerce embalaže, Miroslav Varga (Escape) pa bo predaval o oglaševanju na spletu s pomočjo umetne inteligence.

 
Kontaktna oseba

Mitja Sagaj
Start:up Slovenia
T: +38640228535
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.