Opis dogodka

Gremo v Gradec na Startup Spritzer!

15. marec ob 19:00 - SPACELEND – Coworking Space Graz
 
 
 
Startup Spritzer srečanja so tradicionalni dogodki graške startup skupnosti, ki jih organizira študentska organizacija IdeenTriebwerk Graz. V četrtek, 15. marca ob 19. uri, pripravljajo posebno izdajo ‘špricerja’ v čezmejni izvedbi z mreženjem slovenskih in avstrijskih startupov in podpornih organizacij. Prevoz je organiziran iz Ljubljane in Maribora do Gradca in nazaj. Rok za prijavo za prevoz je 13. marec do 18. ure. 

Na posebni izdaji Startup Spritzer #39 bodo startupi publiki predstavili svoje ideje in dobili povratno informacijo. Networking dogodki so idealna priložnost za izmenjajo mnenj, ustvarjanje novih poslovnih povezav, sklepanje poslov in spoznavanju novih članov ekipe, investitorji pa bodo na preži za novimi projekti. Vse to v sproščeni atmosferi z jedačo in pijačo. Navihano in vitalno! Dogodek bo potekal v angleškem jeziku. 

   
Kontaktna oseba

Anja Kodra
Start:up Slovenia
T:
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.