Opis dogodka

Start:up Geek House School - pripravi zmagovalno predstavitev

9. december ob 14:00 - Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
 
Delavnica za vse, ki se želite naučiti, kako kratko, jedrnato in prepričljivo predstaviti svoj inovativni produkt oziroma podjetniško idejo.

Delavnica je tudi enkratna priložnost, da se pripravite na predstavitev na Pitch müsliju, ki bo potekal v 9. novembra v okviru večernega zaključnega dogodka mariborske startup skupnosti - STARTUP GROOVE 2014.  
 

Najprej teorija, potem praksa

Delavnica je namenjena vsem, ki se želite naučiti kako jedrnato in prepričljivo predstaviti svoj produkt ali storitev. Spoznali boste: 
  • različne vrste predstavitev idej, 
  • elemente, ki sestavljajo dobro predstavitev, 
  • verbalne in neverbalne elemente predstavitve, 
  • tipične vsebine - od slajda do slajda, 
  • demonstracijo učinkovite predstavitve.
Uvodnemu predavanju bo sledila delavnica, na kateri vam bomo pomagali zasnovati in izpiliti vašo predstavitev. Zato prinesite s seboj račulnika, da bomo čim bolj praktični in učinkoviti.
 

S predstavitvijo do 6 mesecev brezplačne uporabe Start:up Geek House

Predstavitev na večernem Start:up Müsliju vam lahko prinese 6 mesecev brezplačne uporabe delovnega mesta v Start:up Geek House Maribor oziroma Tovarni podjemov, podjetniškem inkubatorju Univerze v Mariboru, ki je bil pred kratkim popolnoma prenovljen.

Format predstavitve je 3 min predstavitev pred zbranim občinstvom in startup mentorji. Slednji bodo na koncu izbrali eno skupino, ki bo prejela 6 mesečno brezplačno uporabo delovnega mesta v Start:up Geek House Maribor. 

Za sodelovanje na Pitch Müsliju se je potrebno prijaviti do ponedeljka, 8. novembra 2014. Prijavo oddajte na tej POVEZAVI.


Delavnica se izvaja v okviru programa Start:up Maribor v sodelovanju s start-up šolo HEKOVNIKEU CODE WEEKFERI UMUniverzo v MariboruRAZ:UM-om in Microsoft Innovation Centrom. Program sofinanicirajo Javna agencija SPIRIT Slovenija in MGRT
 
Kontaktna oseba

Urban Lapajne
Start:up Slovenia
T: +38641372418
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.