Opis dogodka

Blockchain Roadshow - dogodki po vsej Sloveniji!

21. november ob 16:30 - Tehnološki park Ljubljana in druge lokacije po Sloveniji
 
 

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljajo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bodo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se jim pridružite.

Tehnologija blockchain je v trenutnem navdušenju javnosti nad kriptovalutami in prvimi javnimi ponudbami kriptožetonov (ICO) nekoliko postavljena v senco. A gre za tehnologijo, ki se jo je sprva celo enačilo s kriptovaluto bitcoin in predstavlja tehnično osnovo za vse, kar danes povezujemo s kriptosvetom. Na Blockchain Roadshowu boste s slovenskimi strokovnjaki delili znanje in razjasnili še marsikatero neznanko, ki jo morda imate. Govora bo o tehnologiji, kriptovalutah, start-upih, varnosti, rudarjenju in vplivu na gospodarstvo. Vabljeni ste vsi, ki se s tematiko še niste nikoli srečali, pa tudi tisti, ki ste že aktivni na tem področju in bi se radi mrežili. 

Več informacij o dogodku najdete tukaj.

 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.