Opis dogodka

ABC Facebook oglaševanja

21. november ob 16:00 - Tovarna podjemov, podjetniški inkubator UM
 
 

Kako se lotiti Facebook oglaševanja na strateški način, kakšna pravila je potrebno upoštevati pri pripravi oglasov, kakšen je recept za pripravo privlačnih oglasov, kje in komu se splača prikazati oglase, kako optimizirati oglaševanje in doseči najboljše rezultate ter ne nazadnje, kako meriti uspešnost celotne kampanje? Na ta in še marsikatera vprašanja, vam bodo odgovorili strokovnjaki za Facebook iz digitalne agencije Red Orbit, ki imajo večletne izkušnje z vodenjem različnih oglaševalskih kampanj na Facebooku, poleg tega pa tudi na dnevni ravni sledijo vsem trendom na Facebooku.
 

Program

15:45 – 16:00 Registracija udeležencev 
16:00 – 17:30 ABC Facebook oglaševanja (1. del)
17:30 – 17:45 Odmor za kavo
17:45 – 18:45 ABC Facebook oglaševanja (2. del) 
 

Kdo je Anja Rus?

Anja je specialistka za oglaševanje na dveh največjih platformah, Google AdWords in Facebook. A kot sama priznava, je njeno srce rezervirano za Facebook, ki je dnevno poln presenečenj. Rada posluša, še raje pa govori, zato že komaj čaka na vaša vprašanja!

 
Kontaktna oseba

Urban Lapajne
Start:up Slovenia
T: +38641372418
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Veseli smo vsake zgodbe, ki si zasluži svoje mesto v družbi. Cenimo podjetniške napore, zato želimo, da podjetništvo naravno prodre v tkivo družbe. Tukaj smo, da pokažemo pot od ideje do produkta tistim, ki se v svetu podjetništva še ne znajdejo in ki potrebujejo nasvet, podporo, usmeritev do pravega sogovornika, ki lahko pomaga na tej poti. Sijoči obrazi zagnanih mladih podjetnikov nas motivirajo, da s skupnimi močmi spreminjamo ekosistem zagonskih podjetiij. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.