Opis dogodka

Osnove vizualne komunikacije in grafičnega oblikovanja

21. november ob 16:00 - Inkubator Savinjske regije
 
 

 

Na delavnici Osnove vizualne komunikacije in grafičnega oblikovanja, ki jo organizira skupnost Start:up Celje, boste govorili o vizualni komunikaciji, zakaj je danes pomembnejša in kompleksnejša kot kdajkoli prej in kako jo učinkovito uporabljati pri vsakdanjem delu. 

Sprehodili se boste med osnovnimi pojmi in prijemi pri snovanju in uporabi grafičnega oblikovanja, vizualne identitete in celostne grafične podobe in skušali ugotoviti, zakaj kljub navidez splošni dostopnosti in razumevanju oblikovalske dejavnosti, v našem prostoru odlična in učinkovita vidna komunikacija še vedno ni prevladujoča.

Z vami bo Matija Kovač, arhitekt in oblikovalec, ki lastno prakso razvija v okviru podjetja zgradbazamisli, deluje pa tudi kot kreativni vodja Hiše kulture Celje in je avtor številnih grafičnih realizacij predvsem za naročnike s področja umetniške produkcije. Med najbolj referenčne projekte iz njegovega portfelja sodita grafični podobi za slovenski paviljon na beneškem arhitekturnem bienalu 2012 in bienalu sodobne umetnosti 2017.

Udeležba brezplačna, prijava obvezna na info@inkubatorsr.si

 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.