Opis dogodka

Datafy.it predstavitev - za občutno povečanje prodaje v vašem podjetju!

14. september ob 17:00 - Inkubator Savinjske regije / Start:up Celje
 
 

Datafy.it je slovensko visokotehnološko podjetje, prejemnik investicije SK50 in SK200, ki se ukvarja z B2B lead generation. Glede na vaše specifikacije vam dostavijo zelo veliko kakovostnih lead-ov, kar občutno poveča prodajo v vašem podjetju. 


Podatke dobavljajo za 200+ držav in 150 panog, imajo 500+ strank globalno. Podjetje je pred kratkim prejelo 420.000 EUR investicije tveganega kapitala. Dogodek je namenjen vsem podjetjem, tako startupom, kot tudi zrelim podjetjem, ki želijo na učinkovit način povečati svojo prodajo.

Poleg iskanja kakovostnih lead-ov za svoje naročnike Datafy.it izvaja tudi plemenitenje baz podatkov (vaše že obstoječe baze podatkov dopolnijo s podatki, ki jih potrebujete) in t.i. prospecting, s katerim pridobite prodajnika, ki vam ga ni potrebno zaposliti.

Med stranke podjetja Datafy.it sodijo Microsoft, SimpleData, MeritDirect, Brier & Thorn, Bureau Van Dijk, Kuehne + Nagel, NLB, Aleja finance, Štore Steel, Iskratel, Steklarna Hrastnik, Optiprint, Beenius, Biosistemika, Genialis, itd. 

- - - 

Dogodek je brezplačen, prijava je obvezna na info@inkubatorsr.si

 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.