Opis dogodka

REVEEL - Od rojstva do danes

25. maj ob 19:05 - Tovarna podjemov
 
 
Reveel je najuspešnejši mariborski startup v pridobivanju investicij. Od investitorjev so v lanskem letu prejeli 2.000.000$. Ampak do tega uspeha niso prišli čez noč. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2013 in od takrat do danes so si pridobili mnogo neprecenljivih izkušenj, o katerih bo govoril so-ustanovitelj Aljaž Andrejaš.

Problem, ki se pogosto dogaja je, da se v medijih prikaže zgolj tiste najuspešnejše trenutke startupov, zanemari pa se pot, katera jih je do tega privedla. Na tokratnem Müsliju gostimo Aljaža Andrejaša, so-ustanovitelja in CPO Reveela, ki bo govoril o poti Reveela od ideje, ki jo je dobil, ko je študiral na FERI-ju, pa vse do danes ko imajo veliko ekipo in pisarne v ZDA ter Sloveniji.

Izvedeli boste zgodbe iz zakulisja startupov o katerih se pogosto ne govori. Govora bo tudi o težavah s katerimi so se srečali in kako so le-te premagali.

Po dogodku vam bomo tudi predstavili priložnosti, ki se vam ponujajo v okviru projekta Digitrans (digitalna transformacija v podonavski regiji), ki se ukvarja z digitalno transformacijo v podjetjih. Digitalna revolucija ne vpliva samo na proizvodne dejavnosti, ampak tudi na druge sektorje, kot so na primer storitve in obrti. Cilj tega projekta je spodbuditi mala in srednja podjetja, da opredelijo in aplicirajo svoj lastni digitalni poslovni model.
 

Kaj dela Reveel?

Reveelova vizualna medijska platforma blagovnim znamkam in medijem omogoča, da tiskano, digitalno ali video vsebino spremenijo v mobilno izkušnjo, ki poganja sodelovanje, trgovino in monetizacijo.
 
Uporabite lahko aplikacijo Reveel-it ali katerokoli aplikacijo opremljeno z Reveelovo funkcijo SDK, da naredite sliko ali pa se dotaknete slike, da prikažete spremljevalno vsebino, ki vaše občinstvo obvešča in navdihuje ter jim omogoča, da kupijo produkt, ki ga razkrijejo. Reveel Studio lahko uporabite tudi, da označite slike ali videje v revijah, katalogih, reklamah, televiziji, spletnih videjih ali oglase izven doma, potem pa takoj glede na lokacijo merite odziv občinstva za vsako posamezno namestitev medija.
 

Kdo je Aljaž Andrejaš?

Aljaž Andrejaš je CPO pri Reveel Technologies. Podjetje je so-ustanovil pred štirimi leti. Prav tako je v lanskem letu podjetje doseglo velik uspeh s tem ko je prejelo 2.000.000$ investicije iz Amerike.
 

Prijava

Kontaktna oseba

Nataša Rus
Start:up Slovenia
T: 022294270
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.