Opis dogodka

Konferenca: Living bits and things 2017

19. junij ob 9:00 - Golf Hotel, Bled
 
 

7. mednarodni Internet of Things dogodek bo 19. in 20. junija 2017 na Bledu potekal že sedmo leto zapored. Konferenca Living bits and things je edini poslovno-tehnološki dogodek s področja interneta stvari v osrednjeevropski regiji. Na konferenci se bodo tudi letos zvrstila vrhunska imena s področja IoT! Tehnološki park Ljubljana pa bo v sklopu konference organiziral delavnice znotraj evropskih projektov s področja Industrije 4.0. Dogodek je namenjen tudi povezovanju start-upov, malih, srednjih in velikih podjetij, člani skupnosti TPLJ pa so upravičeni do 20 % promocijskega popusta na vstopnice. 

Posebni poudarki so vsako leto namenjeni tudi uporabi tehnologij, dodani vrednosti in praktičnim primerom rešitev. Letos želimo tudi skupaj in ob sodelovanju z vami poiskati odgovore na pomembna vprašanja:

  • Kako IoT spreminja načine uporabniške komunikacije med ljudmi in med stroji ter napravami in kaj to pomeni za zbiranje, združevanje in obdelavo podatkov iz različnih naprav in virov?
  • Kateri so primeri uporabnih rešitev v pametnih mestih in skupnostih tako v razvitem svetu, kot tudi kateri so projekti in priložnosti na tem področju v deželah v razvoju (100 pametnih mest – Indija)?
  • Kako se v pametnih mestih in skupnostih oblikujejo poslovna partnerstva in postavijo rešitev?
  • Kako ravnati s podatki, ko imamo na eni strani tehnologijo »blockchain« in na drugi EU regulativo GDPR, ki jo mora vsaka organizacija vpeljati do maja 2018?
  • Katere tehnologije in rešitve Industrije 4.0 vpeljujejo velika industrijska podjetja?
  • Kaj imajo za vpeljavo Industrije 4.0 na voljo mala in srednja podjetja?


Preberite si več o dogodku in podrobneje spoznajte letošnji program in govorce.

Poslovni del bomo vsak večer nadaljevali na dveh večernih družabnih dogodkih, kjer bomo v prijetnem okolju z bogato ponudbo lokalne kulinarike in ob sproščujočem pogovoru ter druženju dan zaključili.

http://www.livingbitsandthings.com/

 

Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.