Opis dogodka

Delavnica 'Lean Startup for Professionals - Value Proposition & Experiment Design'

11. oktober ob 9:30 - Tehnološki park Ljubljana
 
 
Vabljeni na celodnevno intenzivno delavnico, ki jo organiziramo v sodelovanju s 30Lean, kjer se boste naučili, kako uporabljati najnovejše »lean« oz. vitke metodologije za razvoj proizvodov ali storitev, ki jih stranke dejansko želijo. Ne pozabite: življenje je prekratko za izgradnjo izdelkov, ki jih nihče ne potrebuje!

Da delavnici si boste zavihali rokave, si umazali roke in ne samo poslušali dolgočasno predavanje. Dobili boste praktične izkušnje pri delu z najnovejšimi orodji in modeli. Po »lean« metodologijah delujejo najbolj uspešna startup podjetja po vsem svetu, implementirajo pa jih lahko tudi velike korporacije.

Ob koncu delavnice boste lahko:
  • oblikovati predlog vrednosti za vašo poslovno idejo, ki jih uporabnikm dejansko všeč,
  • izvedli »poskuse«, ki vam bodo odgovorili na vaša najbolj pereča vprašanja o poslovanju,
  • obvladali umetnost hitre izdelave prototipov in miselnost 'fake it before you make it'.
Datum: sobota, 11. oktober 2014
Ura: od 9:30  do 18:00
Lokacija: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19, stavba B

Delavnica je namenjena:
  • solo podjetnikom,
  • start-up ekipam,
  • lastniku produkta ali razvojni ekipi,
  • vodjem inovacij.
Za udeležbo na delavnici ni nobenega predpogoja, razen volje do učenja in osnovnega poznavanja »lean« izrazov in metodologij.

Kotizacija: »Early bird« cena delavnice je 150 €, redna cena pa 180 €. Oddaj spletno prijavo!

Delavnico bo vodil Dan Toma z bogatim podjetniškim ozadjem, saj je bil udeležen pri visokotehnoloških in internetnih startupih po vsem svetu (Kanada, Nemčija, Romunija, ZDA).

Dan Toma ima jasno razumevanje izzivov, povezanih z izgradnjo startup podjetij od zgoraj navzdol. Dan je tudi soavtor knjige »The Corporate Startup« in predavatelj inovacijskega managementa ter mobilnih tehnologij na Univerzi za uporabne znanosti v Wiesbadnu v Nemčiji.
 
Kontaktna oseba

Elvisa Basailović
Start:up Slovenia
T: 01 620 34 01
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.