Opis dogodka

Delavnica: Sobotni web development 1

11. februar ob 8:30 - Tehnološki park Ljubljana
 
 

Prijavite se na sobotni tečaj spletnega programiranja, ki bo potekal od 7. 2. do 22. 7. 2017 v Ljubljani. V 12 sobotah se boste naučili front-end jezikov HTML in CSS ter jih začinili s popularnim ogrodjem Bootstrap. Za back-end programiranje boste spoznali programski jezik Python, v katerem boste naredili svojo prvo (pa ne le eno) spletno aplikacijo in jo naložili na splet prek Google App Engine gostovanja.

Za nameček boste spoznali še vsa ključna orodja in postopke, ki jih pri delu uporabljajo IT podjetja in startupi, kot npr. GIT in GitHub, wireframing ter členitev projekta na manjše dele (tickets).


Več o programu delavnice in prijavi si preberite na povezavi

Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.