Opis dogodka

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

15. marec ob 9:00 - NLB Center inovativnega podjetništva, Ljubljana
 
 
Sanjate, da stranke pridejo k vam kar same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Na Zavodu Mladi podjetnik so za vas pripravili temeljito in obsežno delavnico, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke ali dodatnega prihodka.

Blog marketing je osrednje orodje spletnega vsebinskega marketinga. Več kot 60 % spletnih tržnikov na globalnem nivoju postavlja blog na prvo mesto med metodami za pridobivanje novih potencialnih strank in povečanje ugleda blagovne znamke. Največja unikatna prednost blog marketinga je v vzpostavitvi takojšnjega zaupanja s potencialnimi strankami na podlagi kakovostne vsebine. Kakovostna vsebina je namreč najboljši dokaz poznavanja določene tematike, produktov ali storitev.

Blog marketing ne ponuja le možnosti vzpostavitve takojšnjega zaupanja s potencialnimi kupci, temveč je tudi nujno potrebno orodje za dobro pozicioniranje v spletnih iskalnikih, sploh po naslednjih posodobitvah Googlovega algoritma: Panda, Penguin, Hummingbird, Mobilegeddon in RankBrain. Dober vsebinski marketing namreč omogoča doseganje popolnoma novega segmenta strank na spletu na podlagi ključnih iskalnih pojmov. Na globalnem nivoju se blog marketinga poslužujejo skoraj vsa podjetja in vplivneži v posameznih industrijah, v Sloveniji pa je blog marketing še vedno v velikem zaostanku.
 

Blog marketing je ključno orodje spletnega marketinga za:

  • velika podjetja s ciljem povečanja moči blagovne znamke

  • mikro, mala in srednje velika podjetja za pridobivanje novih kontaktov

  • agencije, ki skrbijo za spletno dominanco in spletni nastop svojih strank

  • freelancerje, ki skrbijo za spletni nastop podjetij in organizacij

  • posameznike, ki želijo zgraditi osebno blagovno znamko in promovirati svoje storitve

  • nenazadnje pa tudi za vse, ki jih zanima dodatni popoldanski zaslužek na spletu, ter za vse, ki radi razmišljajo, pišejo, ustvarjajo kakovostne vsebine in delijo svoje znanje
     

Delavnico bo vodil Blaž Kos, uspešen mednarodni bloger in podjetniški svetovalec. 


Več informacij o delavnici, prijavi in predavatelju najdete na povezavi
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.