Opis dogodka

Na inOrbit 2017 z 20% popustom!

9. marec ob 9:00 - Brdo pri Kranju Congress Centre, Ljubljana
 
 
Tudi letos se lahko konference inOrbit udeležite 20% ceneje, če uporabite kodo IO17TPLJ20. Tako boste 9. in 10. marca 2017 v Kongresnem centru Brdo pri Kranju na predavanjih, spremljevalnih dogodkih in priložnostih za mreženje spoznali najnovejše trende in smernice razvoja digitalnega marketinga. Svojo vstopnico si zagotovite čim prej. 

V dvodnevnem programu vas čaka več kot 20 mednarodno priznanih strokovnjakov, ki bodo pokrivali različna področja digitalnega marketinga, glavni cilj pa je, da vam priskočijo na pomoč pri gradnji in razvoju vašega posla. 
 
Več informacij o programu, govorcih, sami konferenci in vstopnicah najdete na povezavi
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.