Opis dogodka

Startup Live Klagenfurt 2017

3. marec ob 14:00 - Lakeside Park, Klagenfurt am Wörtersee
 
 

Inovativne glave imajo tudi v tem letu možnost, da se udeležijo dogodka Startup Live Klagenfurt, ki bo potekal od 3. do 5. marca 2017 v tehnološkem parku/Lakeside Park, Lakeside B11 v Celovcu. Tako bodo nosilci idej lahko spoznali in sodelovali z mentorji, investitorji, kreativnimi somišljeniki in koristili znanje strokovnjakov za optimalen razvoj svoje ideje. 

Dogodek za ustanovitelje Startup Live Klagenfurt spada med največje nize prireditvenih dogodkov na svetu in je pomemben impulz za Koroško Startup sceno in skupno Alpsko Jadransko regijo. Tridnevna mednarodna Startup prireditev združuje inovativne glave z investitorji, uveljavljenimi podjetniki, kreativnimi ustvarjalci in predstavniki medijev. Tako se lahko v samo enem vikendu razvijejo konkretne poslovne ideje, ki motivirajo k poti do uspeha.

Vsi tisti, ki imate ideje in bi radi soustvarjali, lahko v tem vikendu s skupnimi močmi razvijate in konkretizirate idejo. Navežite čezmejne stike in v okviru soustvarjanja spoznavajte pot podjetništva. V petek se bodo predstavile ideje, formirale skupine nato pa bo čas za konsktruktivno delo s podporo strokovnjakov z različnih področij.

Namen Startup Live Klagenfurt dogodka je, da se v 54-ih urah ideja razvije do konkretnega poslovnega načrta z možnostjo takojšnjega zagona. V nedeljo zvečer, ko bodo potekale končne prezentacije, bo ugledna žirija ocenila najboljše skupine.


Informacije o vstopnicah in dogodku Startup Live Klagenfurt najdete na: www.startuplive.org/klagenfurt 

 

Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.