Opis dogodka

Uporabnost raziskav na trgu

24. januar ob 9:00 - Tehnološki park Ljubljana
 
 

Vabimo vas na delavnico Uporabnost raziskav na trgu, ki jo v sodelovanju z ostalimi organizatorji izobraževalnega ciklusa Akademija inovativnosti pripravlja Kemijski inštitut. Potekala bo v torek, 24. 1. 2017, v Veliki predavalnici Kemijskega inštituta na Hajdrihovi 19 v Ljubljani. Delavnica je odprta za javnost, udeležba je brezplačna. Zaželena je predhodna prijava na glavna.pisarna@ki.si. 

Na delavnici boste skušali odgovoriti na vprašanja, kako se lotiti raziskave in kako nam "lean" tehnologije pri tem pomagajo, kako narediti raziskavo trga in katero znanje je v resnici smiselno in potrebno zaščititi.  

Delavnico bodo vodili:

  • Matej Golob, soustanovitelj startupa 30Lean, startup mentor in coach.
  • Jure Tomc, ustanovitelj podjetja JTBD, specialist za pomoč pri prodoru na trge jugovzhodne Azije.
  • Tina Osojnik, strokovnjakainja za zaščito intelektualne lastnine. 

Delavnica je odprta za javnost, udeležba je brezplačna. Zaželena je predhodna prijava na glavna.pisarna@ki.si

 

 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.