Opis dogodka

Vikend seminar: Social Media Marketing Analytics

21. januar ob 9:00 - Zavod Ypsilon
 
 
Analitika gre z roko v roki z upravljanjem družbenih omrežij. Če jo razumemo, lahko optimiziramo svoje objave in svojo prisotnost na internetu ter zaslužimo več za manj denarja. Poznavanje analitike je danes postala ključna kompetenca vseh upravljalcev družbenih omrežij. Na seminarju se bomo torej seznanili z analitiko družbenih omrežij za poslovne namene ter optimizacijo le teh. Osredotočili se bomo predvsem na Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, dotaknili pa se bomo tudi analitike e-mail oglaševanja. 


Kdo predava?

Črt Podlogar je komunikacijski, digitalni in prodajni strateg. Ima večletne mednarodne izkušnje s področij e-prodaje, razvoja spletnih poslovnih modelov in marketinga.

Svoje strateške veščine s področja e-prodaje je pilil v podjetjih Studio Moderna in Renderspace, danes pa je ‘the doctor’ v spletni oglaševalski agenciji Red Orbit. V Red Orbitu je odgovoren za razvoj in strateško vodenje projektov, performance oglaševanje in doseganje zastavljenih rezultatov.
 

Kaj se boste naučili?

  • Kako na spletu zaslužiti več z manjšim vložkom v oglaševanje
  • Kako optimizirati nastop podjetja na spletu
  • Analitika na Facebooku, LinkedInu, Twitterju, Instagramu
  • Osnove analitike za email marketing
 

 

Več informacij najdete na povezavi
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.