Opis dogodka

Poslovni hackathon Zavarovalnice Triglav

21. januar ob 8:30 - ABC Hub, BTC Ljubljana, spodnja etaža Emporiuma
 
 

Do 18.1.2017, do 12h ure, se lahko prijavite na poslovni hackathon Zavarovalnice Triglav, kjer bosta ključna izziva za udeležence ustvarjanje rešitev za ”digitalno zavarovalnico” in razvoj zavarovalnih storitev, ki bi se prodajala po sistemu ”pull” namesto ”push”.

Nagradni sklad znaša 10.000 EUR - in sicer za zmagovalno ekipo 5.000 EUR, za drugouvrščeno ekipo 3.500 EUR in za tretjeuvrščeno ekipo 1.500 €. Kot pravijo organizatorji, bodo nekaj briljantnih posameznikov peljali na ekskurzijo v Silicijevo dolino v ZDA.

Vse informacije o dogodku in obrazec za prijavo najdete na https://abc-accelerator.com/triglav-hackathon/
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.