Opis dogodka

Ekipa pospeševalnika Startupbootcamp prihaja v Ljubljano in išče ekipe za Smart City & Living program!

10. januar ob 9:30 - Tehnološki park Ljubljana
 
 

 

Podjetniški pospeševalnik Startupbootcamp je objavil poziv za vključitev novih start-upov v program Smart City & Living. V sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana zato 10. januarja 2017 organizira ”pitching” dogodek, na katerem bodo sodelovali strokovnjaki in mentorji ekipe Startupbootcamp. Rok za prijavo je 7. januar!

Ne zamudite enkratne priložnosti, da spoznate pospeševalnik in ekipo, ki bo delila znanje in izkušnje o gradnji startup podjetij, vam predstavila podrobnosti poziva za vključitev v pospeševalnik ter vas naučila, kako uspešno pripraviti prijavo.

Izbranih 10 startupov iz naše regije bo imelo možnost predstaviti svoje ideje v kratkih pitchih ter pridobiti feedback mentorjev. Program Smart City & Living je zanimiv za podjetja s podorčij Internet of Things, Open Data, Smart health, Smart Building / Urban planning /Waste Management, Smart Home, Smart Mobility, Smart Retail, Smart Government in Smart Grid / Smart Energy.

Če se v vsebinah prepoznate, se čim prej prijavite!
 

Program dogodka 

09:30 - 10:25 - Predstavitev programa Smart City & Living
10:30 - 13:00 - 5 startup predstavitev & odziv mentorjev
13:00 Zaključek prvega sklopa

13:00 – 14:30 Odmor za kosilo

14:30 - 14:55 - Predstavitev programa Smart City & Living
15:00 - 17:30 - 5 startup predstavitev & odziv mentorjev
17:30 Zaključek drugega sklopa

Več o pospeševalniku najdete na http://www.startupbootcamp.org/. Več o programu Smart City & Living najdete na https://www.startupbootcamp.org/accelerator/smart-city-living/.

 
Kontaktna oseba

Vera Nunić
Tehnološki park Ljubljana
T: 01 620 34 07
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Tehnološki park Ljubljana
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.