Opis dogodka

Startup izziv v Novi Gorici

16. januar ob 8:00 - Primorski tehnološki park / prostori gimnazije NG
 
 

 

Pridružite se Startup izzivu Primorskega tehnološkega parka za potencialne podjetnike, na katerem se boste udeleženci spremenili v manjše startup podjetniške ekipe in v bitki s časom poskušali strokovni komisiji dokazati, da ima vaša ideja poslovni potencial!Kaj je Startup izziv?

Startup izziv za potencialne podjetnike je intenzivna delavnica za razvoj inovativne ideje v poslovni model, ki te nauči metodologij vitkega podjetništva, s pomočjo katerih se boš izognil/a izdelavi produkta, ki ga nihče ne želi ali ne potrebuje, svojo inovativno idejo pa boš spremenil/a v delujoč načrt.

Ob tem ti bodo pomagali, te motivirali in svetovali različni mentorji, sestavljeni iz lokalnih podjetnikov in posameznikov iz podjetniškega sveta.
 

Kaj pridobiš s prijavo?

  • Znanje iz najsodobnejših podjetniških metodologij.
  • Osebnostne lastnosti: ustvarjalnost, samoiniciativnost, sprejemanje tveganja in odgovornosti, samozavest.
  • Veščine kreativnega reševanja problemov in podjetnega razmišljanja.
  • Usmeritve pri oblikovanju podjetniške ideje in pripravi poslovnega modela.
  • Digitalne kompetence.
  • Veščine javnega nastopanja.
  • Vpogled v delo in možnost sodelovanja s podjetniki iz lokalnega okolja.
  • Nova poznanstva in nepozabno izkušnjo.


Kje in kdaj poteka delavnica?

Startup izziv bo potekal od ponedeljka, 16. januar, do srede, 18. januarja v dopoldanskem času (8:00 – 14:00), v Novi Gorici. Svojo prijavo pošlješ na popri@primorski-tp.si. Startup izziv za potencialne podjetnike organizira Primorski tehnološki park.

 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.