Opis dogodka

Seminar Podjetni mladi raziskovalci

16. december ob 11:00 - Ljubljanski univerzitetni inkubator, LUI
 
 
V Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju bodo v petek, 16. decembra, ob 9. uri, ponovno organizirali Podjetniški seminar za mlade raziskovalce.

S slušatelji bodo delali v majhnih skupinah in se posvetili tudi podjetniški karierni poti, ki omogoča raziskovalcu, da ostane v raziskovalnem delu. Poklepetali boste tudi z gostom, ki je uspešno komercializiral svojo inovacijo v lastnem podjetju, in izvedli praktične delavnice učinkovitega javnega nastopanja.

Lokacija: LUI, Vojkova cesta 63, 1000 Ljubljana

Prijava

Točen program delavnice

 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.