Opis dogodka

Seminar Podjetni mladi raziskovalci

16. september ob 8:40 - Ljubljanski univerzitetni inkubator, LUI
 
 
LUI vas vabi na seminar Podjetni mladi raziskovalci, na katerem boste spoznali različne možnost zaposlitve po končanem doktoratu in pridobili osnovno znanje o komercializaciji inovacije ali podjetniške ideje v lastnem podjetju. Seminar bo na sporedu 16. septembra 2016. Začne se ob 8:45 in traja do 15:30.

Predavatelji vas bodo seznanili tudi s tem, kje in kako pridobiti finančne vire ter kako upravljati z intelektualno lastnino. Gosti iz prakse pa bodo razkrili, kakšen je bil njegov začetek, kako krmarijo med raziskovalnim delom in podjetništvom in druge zanimive informacije.

Kotizacija za seminar znaša 190 eur + ddv, vendar je za vse svoje stalne partnerje LUI pripravil posebno ugodno ponudbo:
  • za 3 in več udeležencev iz iste organizacije v istem terminu ponujamo 10% popust,
  • za 5 in več udeležencev iz iste organizacije v istem terminu ponujamo 20% popust.

Kotizacija se krije iz materialnih stroškov za usposabljanje mladih raziskovalcev programa ARRS. Z udeležbo na izobraževalnem programu udeleženec izpolni pogoj drugega odstavka 34. člena Pravilnika o usposabljanju in financiranju mladih raziskovalcev v raziskovalnih organizacijah.

Za mlade raziskovalce, ki fizično ne morejo priti na seminar, LUI ponuja tudi možnost e-izobraževanja prek spletne učilnice.

Vse informacije, program seminarja in obrazec za prijavo najdete tukaj.
 
 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.