Opis dogodka

Start-up vikend Arts/Tech/Biz MASH UP zopet vabi v italijanski Videm! Prijave do 6. septembra!

9. september ob 18:00 - Friuli Innovazione; venue: Palazzo Antonini, Udine
 
 
Odlična priložnost za navezovanje stikov z Italijo, Avstrijo in Hrvaško, če imate poslovno idejo na področju pametnih mest, hrane, kulture, turizma, zdravja, okolja in športa! Pod naslovom ”Arts / Tech / Biz MASH UP” bo Friuli Innovazione iz Udin že druič organiziral start-up vikend za podjetnike, kreativce in razvijalce iz Slovenije, Avstrije, Italije in Hrvaške! Brezplačen dogodek, ki bo potekal v angleščini, bo sprejel do največ 60 udeležencev, zato pohitite s prijavami, ki so odprte do 6. septembra! Dogodek bo potekal od petka, 9. septembra, od 18h, pa do nedelje, 11. septembra, z zaključkom ob 19h. V okviru Start:up Alpe-Adria skupnosti dogodek organizira Friulli Innovazione v sodelovanju s KWF iz Celovca, Iniciativo Start:up Slovenija in tehnološkim parkom Step Ri iz Reke.

 

Prijave do 6. septembra 2016!

K brezplačnim prijavam, ki bodo odprte do 6. septembra, vabljeni vsi podjetniki in podjetniški navdušenci, ki želijo v dobrih dveh dneh s pomočjo intenzivnega dela v ekipah in podporo vrhunskih mentorjev iz Alpe-Adria skupnosti iz začetne ideje priti do delujočega poslovnega modela oz. novega podjetniškega projekta. 

Delo in zabava!

Na start-up vikendu Arts/Tech/Biz MASH UP, ki je potekal novembra lani, so se udeležnci takole zabavali, hkrati pa seveda tudi marljivo delali:
 
 


Dodatna popestritev

Letos pa bo start-up vikend Arts / Tech / Biz MASH UP 2016 dodatno popestrila glavna videmska tradicionalna prireditev FRIULI DOC, ki je letos na sporedu že 22-ič!
 

Za koga in zakaj?  

Kot poudarjajo organizatorji dogodka, številni kreativci, komunikatorji, tehnični zanesenjaki in strokovnjaki ... iščejo priložnosti, da v praksi uporabijo svoja znanja in sposobnosti. Na drugi strani pa je vse več start-upov, ki želijo svoje inovativne ideje spraviti na trg, a jim velikokrat primanjkuje ravno tovrstnih znanj in izkušenj. Zato so na dogodek Arts / Tech / Biz MASH UP 2016 vabljeni predvsem:
  • kreativci, ustvarjalci, grafični oblikovalci, umetniki ...
  • razvijalci in programerji, tehnični zanesenjaki, IT-jevci, upravljalci socialnih omrežij ...
  • podjetniki, start-upovci, projektni in produktni managerji, tisti, ki o podjetništvu šele premišljujete ...
 

Odlična priložnost za mednarodno mreženje

Dogodek je zato odlična priložnost za poslovno in osebno mednarodno mreženje oz. navezovanje stikov s potencialnimi novimi delodajalci ali sodelavci, še posebej iz sosednje Italije, Avstrije in hrvaške. 


Lani se je dogodka udeležil tudi Christian Benger, regionalni minister za gospodarstvo na avstrijskem Koroškem (v sredini)
 
 

Več informacij o dogodku 
 
Kontaktna oseba

Stanislava Vabšek
Start:up Slovenia
T: +38631707204
Lokacija

http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
Start:up Slovenia
Iniciativa Start:up Slovenija je aktivna povezovalka in promotorka javnih ter zasebnih deležnikov slovenskega start-up ekosistema. V sodelovanju z njimi izvajamo in promoviramo tudi javne nacionalne programe za podporo inovativnega podjetništva. Z vsemi naštetimi aktivnostmi in partnerji si prizadevamo postaviti Slovenijo na zemljevid uveljavljenih evropskih start-up vozlišč. Nosilca Iniciative sta strateško povezana Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana. Člani iniciative so Primorski tehnološki park, Pomurski tehnološki park, Inkubator Savinjske regije, SAŠA inkubator, RC IKT in RCR Zasavje. Vse partnerje Iniciative najdete na www.startup.si/sl-si/delezniki. Več...
 


> Nazaj na vse dogodkeKoledar dogodkov
> Pokaži vse dogodkeNe zamudite novosti na startup sceni!

Prijavite se na naše e-novice in obveščali vas bomo o vseh aktualnih dogodkih, novicah, dosežkih in razpisih.